Nieuwsbrief | 2018 nr. 3

ClaraThuis, logo n-z beveland 115x130px

ClaraThuis in beeld

De hulp door ClaraThuis is een groot goed. Zo wordt dat in ieder geval gezien door diegene die onze hulp hebben ervaren. Joop Menting, filmproducent en maker van de film ‘Er mot helemaal niks’ over Hospice Het Clarahofje maakte voor ClaraThuis een prachtige, korte film van Manja ongeveer een jaar nadat haar man overleed. Bekijk het filmpje op onze website >>

Indruk uit de praktijk

Sinds een korte tijd komen we thuis bij de heer D. van Meeuwen. We stelden hem en zijn vrouw enkele vragen over de dienst-verlening van ClaraThuis. Hieronder hun reacties.
Hoe bent u in contact gekomen met ClaraThuis?
We hoorden over de mogelijkheden van ClaraThuis via de wijkverpleegkundige. Zij kende ClaraThuis en heeft de aanvraag gedaan.
Waarom hebt u hulp van ClaraThuis gevraagd?
We hebben hulp gevraagd zodat er altijd iemand thuis kan zijn bij Dick. Het is fijn...
Lees verder >>

Inspirerende trainingen voor vrijwilligers in thuiszorg

VPTZ Nederland organiseert trainingen voor zorgvrijwilligers die zich op specifieke onderdelen verder willen bekwamen. ClaraThuis heeft professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan en stimuleert deelname aan deze trainingen door haar vrijwilligers. Yvonne Oyevaar nam recentelijk deel aan de training communicatie en vertelt haar verhaal.

Vrijwilligers hebben allemaal hun eigen achtergrond. Leeftijd, opleiding, beroep, geloofsovertuiging, iedereen is ...
Lees verder >>

VPTZ-logo-vierkant
Facebook

Facebook

ClaraThuis is nu ook via Facebook te volgen. Dit medium maakt contact met onze cliënten én vrijwilligers laagdrempelig. Communicatie is altijd tweerichtingsverkeer en Facebook is hiervoor natuurlijk een prima middel.
Dus wilt u ook automatisch op de hoogte gehouden worden? Volg dan en 'like' dan onze
Facebook-pagina >>